Helyzet van?

Vagy épp jó lenne helyzetbe kerülni? 
Meggyőződésünk, hogy bármilyen helyzetről legyen szó, az őszinte és hatékony
kommunikáció szerepe kulcsfontosságú. Egy-egy jól megválasztott szó vagy mondat, egy tökéletesen elkapott kép, egy jól elhelyezett link jelenti a különbséget a világhír és a feledés homálya, a siker és kudarc között. 

 

Hangolódjunk egymásra és építkezzünk együtt!

fooldal

Csapatban dolgozunk

Csapatunk tagjai kommunikációs tanácsadók, szöveg-, és újságírók, marketingesek, kreatív- és digitális szakemberek.
Külön-külön, de leginkább együtt.
anita

Lenhardt Anita

ügyvezető partner

A Kreatív kommunikációs szakmai magazinnál kezdte pályafutását, először szakújságíróként, majd rovatvezetőként dolgozott. 2001 óta dolgozik ügynökségi oldalon. Alapító partnere az LWp Kommunikációnak, mely rövid idő alatt az ICT szektor meghatározó kommunikációs ügynökségévé vált.

nora

Weichinger Nóra

ügyvezető partner

A Kreatívnál kezdte pályafutását, online tartalomfejlesztési projektek létrehozásában és vezetésében. Több mint egy évtizede dolgozik ügynökségi oldalon, az LWp Kommunikáció alapító partnere.Gyakorlatot szerzett multinacionális cégek – például a Coca Cola vagy a K&H Bank – vállalati és márkakommunikációjának ügynökségi irányításában. 

team

Bizalmat építünk

Együtt gondolkodunk, hogy bármilyen területről, bármilyen helyzetről legyen szó, testreszabott, integrált megoldásokat találjunk. Felmérjük és megértjük ügyfeleink céljait, stratégiát alkotunk, majd hatékony eszközökkel megvalósítjuk.
pr Témát menedzselünk, krízist kezelünk – a médiában és azon kívül. Feltesszük a megfelelő kérdéseket és megadjuk a válaszokat. Megírjuk, elmondjuk. 
social A közösségi média zajában azokhoz juttatjuk el az üzenetet, akik számára az értéket jelent. Párbeszédet folytatunk. 
digital Hatékony, egyedi fejlesztésekben gondolkodunk, legyen szó mobilról, weboldalról, alkalmazásról vagy a még ki nem talált jövőről.
Reszponzívak vagyunk. 

 

dia

Akikkel már dolgoztunk

Tizenöt év alatt több mint hetven ügyféllel dolgoztunk a nagyvállalatoktól a kis- és középvállalkozásokon át a civil szervezetekig, itthon és a régióban. Sok partnerünkhöz évtizedes kapcsolat fűz minket.
discovery oracle cisco
discovery oracle telenor
appra symantec peugeot

peugeot

telenor kawasaki
sound